Нещодавно моя сестра почала шукати квартиру в Одесі, і я вирішив їй допомогти з пошуком. Це виявилося складніше, ніж я очікував, адже пропозицій дуже багато, але важко зрозуміти, з чого краще почати. Особливо цікавить, на що варто звертати увагу при виборі району та якість забудови. Можливо, у когось уже був досвід вибору квартири в цьому прекрасному місті? Які є підводні камені, про які варто знати заздалегідь, щоб уникнути неприємних сюрпризів? Буду вдячний за будь-які поради.
5 переглядів

Раджу звернути увагу на репутацію забудовника та рік побудови будинку, це дуже важливо для майбутньої експлуатації житла. В Одесі, як і в будь-якому великому місті, є багато новобудов, але не всі вони однаково якісні. Я сам шукав нерухомість кілька місяців тому і користувався різними ресурсами, зокрема нерухомість OLX, де можна знайти величезну кількість оголошень. Там дуже зручно фільтрувати за районами, кількістю кімнат, ціною та іншими параметрами. Також раджу не соромитися задавати багато питань продавцям або ріелторам, це допоможе детальніше зрозуміти всі нюанси пропозиції.